Gezocht: nieuwe teamleden voor buurtpreventie in de Schilderswijk

Buurtpreventie Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

De veiligheid en leefbaarheid van een buurt wordt mede bepaald door de betrokkenheid van haar bewoners. In de Schilderswijk loopt al geruime tijd een buurtpreventieteam dat zich inzet voor een veilige buurt. Helaas is het team dit jaar getroffen door het vertrek van enkele leden, waardoor er een tekort aan mensen is ontstaan om een volwaardig team te vormen.

Het buurtpreventieteam van de buurtvereniging Schilderswijk in Krimpen heeft zich toegewijd aan het doorgeven van eventuele defecten aan de gemeente, zoals kapotte straatlantaarns en beschadigd straatwerk, om zo de veiligheid van de buurt te waarborgen. Om het team weer op volle sterkte te krijgen, zijn we dringend op zoek naar betrokken buurtbewoners die zich willen inzetten voor een veilige wijk. Het kost slechts enkele uurtjes per maand om ons te ondersteunen in het lopen door de buurt en het signaleren van eventuele defecten.

Zonder nieuwe teamleden zijn we helaas genoodzaakt om te stoppen met ons werk in de wijk. Dus als jij betrokken bent bij de buurt en graag een bijdrage wilt leveren aan een veiligere en leefbaardere wijk, meld je dan aan via het contactformulier op onze website. Samen kunnen we onze buurt weer veilig en leefbaar maken!

IMG 0022 2

Sluit je aan bij de gezelligste buurtvereniging!

Aanmelden als lid