Activiteiten Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

IMG 0025 2

Rommelmarkt Buurtfeest

Het jaarlijkse Buurtfeest staat voor de deur en één van de hoogtepunten is de Rommelmarkt. Wilt u graag uw oude spulletjes verkopen en een leuk zakcentje verdienen? Lees dan verder voor meer informatie over de Rommelmarkt en hoe u zich kunt aanmelden.

IMG 0265 1

Open Podium

Tijdens het Buurtfeest is er ook dit jaar weer een Open Podium, waar u uw talenten aan de buurt kunt laten zien. Of u nu graag zingt, danst, cabaret speelt of een ander talent heeft, wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Lees verder voor meer informatie over het Open Podium en hoe u zich kunt aanmelden.

IMG 0104 2

Bingoavond – 13 oktober

Na de zomervakantie nodigen wij u graag uit voor drie gezellige Bingo-avonden in Het Palet aan de Rembrandtlaan 37. Op 13 oktober, 10 november en 8 december 2023 kunt u samen met buurtgenoten genieten van een avond vol gezelligheid en maakt u kans op mooie prijzen. Voor slechts € 7,- per boekje kunt u maar liefst 20 keer meespelen en maakt u kans op leuke prijzen. Mis deze avonden vol spanning en plezier niet!

IMG 0104 2

Bingoavond – 10 november

Na de zomervakantie zijn we weer begonnen met de gezellige Bingo-avonden in Het Palet aan de Rembrandtlaan 37. Op 10 november en 8 december 2023 kunt u samen met buurtgenoten genieten van een avond vol gezelligheid en maakt u kans op mooie prijzen. Voor slechts € 7,- per boekje kunt u maar liefst 20 keer meespelen en maakt u kans op leuke prijzen. Mis deze avonden vol spanning en plezier niet!

IMG 0104 2

Bingoavond – 8 december

Helaas is het alweer bijna zover, de laatste Bingo-avond van dit jaar komt eraan! Op 8 december 2023 is het tijd voor de laatste avond, in Het Palet aan de Rembrandtlaan 37, waarop u samen met buurtgenoten kunt genieten van een avond vol gezelligheid en maakt u kans op mooie prijzen. Voor slechts € 7,- per boekje kunt u maar liefst 20 keer meespelen en maakt u kans op leuke prijzen. Mis deze avonden vol spanning en plezier niet!

1
2

Aanmelden Buurtpreventieteam

IMG 0022 2

Sluit je aan bij de gezelligste buurtvereniging!

Aanmelden als lid