Digivisie ontwikkelt nieuwe website voor Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

Nieuwe website Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen Digivisie Rotterdam

Digivisie uit Rotterdam heeft een nieuwe website ontwikkeld voor de Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen. De nieuwe website is bedoeld om de buurtvereniging meer online zichtbaarheid te geven en haar activiteiten beter te kunnen communiceren.

Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen is een actieve vereniging die diverse activiteiten organiseert voor de buurtbewoners. Om deze activiteiten beter te kunnen communiceren en de buurtvereniging meer online zichtbaarheid te geven, heeft de vereniging Digivisie ingeschakeld voor het ontwikkelen van een nieuwe website.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bezoekers kunnen gemakkelijk informatie vinden over de activiteiten van de buurtvereniging en zich inschrijven voor deelname. Daarnaast is er een agenda met alle geplande activiteiten en is er ruimte voor nieuwsberichten en foto's van eerdere evenementen.

De Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen is erg tevreden met de nieuwe website en hoopt hiermee meer buurtbewoners te kunnen bereiken en betrekken bij de activiteiten.

IMG 0022 2

Sluit je aan bij de gezelligste buurtvereniging!

Aanmelden als lid