QuaWonen kondigt grote veranderingen aan: Renovatie en nieuwbouw in Schildersbuurt-Zuid!

Breughelstraat 1 25 acuypstraat 1 27 p de hooghstraat 1 27 v v goghlaan 31 57

We delen graag een belangrijke update met jullie betreffende de toekomst van onze geliefde Schildersbuurt-Zuid. Zoals jullie wellicht al hebben vernomen, heeft QuaWonen aangekondigd renovatie- en nieuwbouwplannen te hebben voor deze buurt. Dit besluit is genomen omdat de huidige woningen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. In Schildersbuurt-Zuid gaat QuaWonen een groot aantal woningen slopen, als onderdeel van deze plannen.

We realiseren ons dat dit nieuws ingrijpend kan zijn. Het vooruitzicht om ons vertrouwde thuis te moeten verlaten voor nieuwbouw is zeker niet gemakkelijk. Niettemin moeten we ook erkennen dat sommige woningen dringend verbetering behoeven. Gelukkig worden er duurzame woningen gebouwd als vervanging. Daarnaast zal een beperkt aantal woningen behouden blijven en worden gerenoveerd.

Graag willen we benadrukken dat we als buurtvereniging vanaf het begin betrokken zijn geweest bij de gesprekken met QuaWonen. We hebben onze zorgen geuit en onze stem laten horen. Ook de gemeente is op de hoogte van onze standpunten.

We willen jullie verzekeren dat we als buurtvereniging er alles aan zullen doen om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden en onze belangen te behartigen.

Voor uitgebreidere informatie over het project verwijzen we jullie naar de projectpagina van QuaWonen. Hier kunnen jullie alle details en nieuwsbrieven vinden over de plannen en de voortgang van het project: QuaWonen - Schildersbuurt-Zuid.

Samen maken we onze buurt sterker en beter!

IMG 0022 2

Sluit je aan bij de gezelligste buurtvereniging!

Aanmelden als lid