LEGOmiddag Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

19-10-2023

Aanvang : 14:00 uur

Alle kinderen

Leden gratis
Niet leden € 1,-

Ben je een LEGO-fan en houd je van bouwen en creëren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op donderdagmiddag 19 oktober 2023 organiseert Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen een LEGOmiddag voor kinderen. Dit is de perfecte gelegenheid om samen met andere LEGO-liefhebbers te bouwen en te spelen met de bekende gekleurde blokjes. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste creaties bouwen met behulp van LEGO. 

Kinderen kunnen op deze middag hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste bouwwerken maken met LEGO. Voor leden van de buurtvereniging is deze activiteit zelfs helemaal gratis! Niet-leden betalen slechts € 1,-om mee te kunnen doen. De aanvang van de LEGOmiddag is om 14:00 uur en aanmelden kan gemakkelijk via dit formulier. Kom langs en laat jouw creativiteit zien tijdens deze gezellige middag met LEGO!

LEGOmiddag

Aanmelden

Lid van onze buurtvereniging? *
Ja
Nee

Beleef onvergetelijke ervaringen: Ontdek onze activiteiten!

Top 3 Populaire Herfstactiviteiten

Halloween pompoen Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

Pompoen snijden

Op zaterdag 28 oktober nodigen wij jong en oud uit voor een gezellige knutselmiddag met pompoenen, waarbij de mogelijkheid om iets moois te creëren centraal staat. Laat je creativiteit de vrije loop onder begeleiding van onze deskundige vrijwilligers en maak de mooiste pompoencreaties tijdens deze middag.

Halloween spook Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

Halloween optocht

Op dinsdag 31 oktober 2023 is het weer zover: Halloween! Bereid je voor op een avond vol spanning en griezelig plezier met de Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen, want wij organiseren een spookachtige Halloween optocht door de wijk. Durf jij het aan om in het donker langs de aangemelde adressen te lopen en misschien wel iets lekkers te scoren? Meld je dan snel aan en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

Halloween spook Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen

Snoephuis halloween optocht

Op dinsdag 31 oktober 2023 is het weer zover: Halloween! Bereid je voor op een avond vol spanning en griezelig plezier met de Buurtvereniging Schilderswijk-Krimpen, want wij organiseren een spookachtige Halloween optocht door de wijk. Wil jij ook graag snoep uitdelen. 

Meld je dan nu aan.

IMG 0022 2

Sluit je aan bij de gezelligste buurtvereniging!

Aanmelden als lid